AKTİFLEŞTİRİLMİŞ ODUN KÖMÜRÜ

Vücuttan toksinleri ve ağır metalleri dışarı atmak için yüzyıllarca kullanılmış olan Aktif Kömür, cildi daha da detoks özüleme yeteneği ile giderek daha fazla tanınmaktadır. Aktif kömür oksijenle beslenen karbon, sünger gibi davranan aşırı gözenekli bir yüzey oluşturuyor. Ağırlığının 100 ila 200 misli kadar emici olduğu biliniyor, derin köklü toksinlerin, aşırı yağların ve yabancı maddelerin gözeneklerinin temizlenmesine yardımcı oluyor. Aktive Edilmiş Kömür, anti-bakteriyel özellikleri ile de bilinir; lekeleri ve kopmaları temizlemeye yardımcı olur. Derin detoks niteliğine sahip olduğundan, Temizleyici cilt bakım rejiminde Aktif Kömür bulacaksınız ve böylece cildi tamamen temizleyip yeniden başlatarak saf sağlık ile her geçen gün parlıyor olacaksınız.

ALFA LİPOİK ASİT

Evrensel antioksidan Alfa Lipoik Asit (ALA), cildin hücresel yapısının tüm bölümlerini koruyabilir ve diğer tüm antioksidanların aktivitesini arttırır. ALA'yı anti oksidan olarak özel yapan şey, çok yönlülüğüdür. Çok sayıda hücrenin zarar verdiği serbest radikallerinin etkisiz hale getirilmesine yardımcı olur ve diğer antioksidanları geri dönüştürür ve böylece onları daha etkili hale getirir. Özellikle, ALA, mitokondriayı ve DNA'yı korumaya yardımcı olur. Yaş ilerledikçe, mitokondriyal fonksiyon bozulur ve bu durum yaşlanmanın olumsuz etkilerine katkıda bulunur. DERMA E®, cildinizi besleyip korumak için kaliteli Alpha Lipoic Acid cilt bakım ürünleri sunmaktadır.

ARGAN YAĞI

Argan Yağı, Fas Argan Ağacı meyvesinin somundan basıldığında yüzlerce yıldır yerli insanlar tarafından cildi, saçlarını ve tırnaklarını korumak ve beslemek için kullanılmaktadır. Buna ek olarak, aynı zamanda çeşitli cilt hastalıklarının çözümüne yardımcı olmak için kullanılmıştır. Bugün, Morrocan Argan Yağı çok sayıda güzellik faydası için son derece popüler hale geldi. Bu zengin yağ, kuru, hasar görmüş cilt, saç, çivi ve yaşlanmanın görünür işaretleri için mükemmel saf bir solüsyon haline getiren, antioksidan tokoferollerin (Vitamin E) ve yağ asitlerinin zengin besin öğesi bakımından zengin bir karışımını içerir. Ayrıca, antienflamatuar, iyileştirici ve koruyucu özellikleri ile egzama, sedef hastalığı, yanıklar, yaralar veya yara izleri olan cildi yatıştırmak için idealdir.

ASTAKZANTIN

Mikro yosunlardan hasat edilen ve somon, flamingo, karides ve ıstakozun pembe renginden sorumlu olan Astaxanthin keşfedilen en güçlü antioksidandır. Bu şaşırtıcı doğal maddenin serbest radikalleri nötralize ettiğinde Vitamin E'den 500 kat daha güçlü olduğu ve cildi UV ışığına maruz bırakmadan koruyan hem beta-karoten hem de luteinden 1000 kat daha etkili olduğu bulundu. Astaxanthin, yaşlanmanın görünür işaretlerini önlemeye ve azaltmaya yardımcı olur; cildin düzensizlik görünümünü azaltır, tahrişe yatıştırır, cildin işlevini normalleştirir ve cildin savunma hücrelerini iyileştirirken, DERMA E® Age-Defying ürünlerinde önemli bir bileşen oluşturur.

Bladderwrack (YEŞİL DENİZ YOSUNU)

Kuzey Amerika'nın ve Avrupa'nın Atlantik kıyılarında bulunan Bladderwrack (Fucus vesiculosus) kahverengi yosun, geniş kapsamlı sağlık yararı açısından büyük beğeni topluyor. Tıbbi olarak yüzyıllarca kullanılan bu deniz yosunu özütü, iyot, potasyum, magnezyum, brom, lutein ve uçucu yağlar ve yağ asitleri gibi besin açısından zengindir. Tiroid bezi hastalıklarını, romatoid artrit ve zayıf sindirim gibi inflamasyon sorunlarını tedavi etmek ve aynı zamanda sağlıklı saçları ve yumuşak, parlayan cildi geliştirmek için kullanılır. Topikal olarak uygulanan Bladderwrack, cildi nemlendiren, yumuşayan ve yatıştırmaya yardımcı olan ve sağlıklı kollajen ve elastin sağlayan su bağlama özellikleri ile bilinir. Zengin mineral içeriği nedeniyle, çevresel strese karşı cildi korumak için bir antioksidan olarak da görev yapabilir.

DMAE

Genç deriler sıkıdır, çünkü cilt altındaki kas lifleri kısa, kalın ve gergintir. Yaşlandıkça derinin altındaki kas lifleri uzar ve gevşer. Cilt esnekliğini kaybeder ve incedir. Kozmetik cerrahiye bir alternatif olarak, DMAE ürünlerinde daha nazik bir alternatif bulunabilir. Araştırmalar, DMAE'nin cildin tonunu geliştirdiğini ve cildin çekme mukavemetini arttırdığını ve böylece DMAE firmalarının topikal uygulamanın cildin esnekliğini geri kazandığını düşündürüyor. DMAE kullanan bir başka çalışma, cildin sertliğinde benzer bir iyileşme olduğunu bildirdi ve DMAE'nin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azalttığını da ekledi. DMAE ayrıca antioksidan ve antienflamatuar özellikler sergilemiştir ve her ikisi de yaşlanmayı yavaşça gören yavaşlatmaya yardımcı olabilir. Sıkılaştırıcı DMAE serisi, nemi tazelerken gözle görülür şekilde sıkı, pürüzsüz ve tonlu bir cilde yardımcı olur.

GLİKOLİK ASİT

Glikolik Asit, şeker kamışından türetilen, cildi soyarak, dokuyu geliştiren ve taze, pürüzsüz, daha genç bir cilde sahip olduğu bilinen bir alfa hidroksi asidi. Exfoliant olarak, Glikolik Asitin birden fazla cilt faydası vardır. Deri hücrelerinin dış tabakasını tutan bağları eriterek cildin daha kolay dökülmesini sağlar. Bu işlem, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak, yaş noktaları ve koyu lekelerin görünümünü solmaya ve daha cilt sesi için parlaklığı arttırmak için epidermisinin yenilenmesine yardımcı olur. Elyaf çıkarma yoluyla, Glikolik Asit ayrıca, siyah noktalı veya lekeli olanlara ideal bir madde haline getiren safsızlıkların gözeneklerini temizlemeye yardımcı olur.

Yeşil çay

Birçok formülasyonumuzda, sinerjik rulo ve cilt için güçlü antioksidan faydaları için Yeşil Çay dahil edilmiştir. Araştırmalar, topikal olarak uygulandığında, bu güçlü maddenin yaşlanmanın belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olmak için güçlü antioksidan ve anti-inflamatuar özellikler içerdiğini gösteriyor. Polifenoller açısından zengin olduğundan, bunlar serbest radikalleri ortadan kaldırmaya, oksidatif stres önlemeye, cildi UVA ve UVB radyasyon hasarına karşı korur ve güneş yanığı hücrelerinin sayısını azaltmaya yardımcı olur.

HİYALÜRONİK ASİT

Hiyalüronik Asit ürünleri "nem mıknatısı" gibi davranır ve kuru, susuz, yaşlanan cildi rehidre etmek için mükemmeldir. Hyaluronik Asit, kendi ağırlığının 1000 katına kadar su tutabilir ve su moleküllerini çekmek ve bağlamak için şaşırtıcı kabiliyeti vardır; kolajeni hidratlı ve sağlıklı ve dolgun tutarak yumuşatır ve cildi pürüzsüzleştirir. Yaşla birlikte vücudun kendi Hiyalüronik Asidi üretme kabiliyeti azalır ve topikal uygulama cildi yeniler. Ayrıca, kurutulmuş, kurutulmuş cilt, ince çizgileri ve kırışıklıkları vurgulama eğiliminde olup, cildi zamanından önce yaşlı görünür hale getirir. Özel Hiyalüronik Asit ürünlerimiz bu gözle görülen nem bağlayıcı ajan ile cilt vitaminleri ve bitkilerle harmanlanarak maksimum hidrasyon sağlamakta ve yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini sağlıklı bir genç parlaklık için azaltmaya yardımcı olmaktadır.

Kimarine® Wakame

Geleneksel Japon mutfağında yüzyıllarca kullanılan ve günlük yemeklerde hala sağlıklı bir ana zımba (miso çorbası ve salatalar) olan Wakame yosunları, cilt bakım ürünlerinde giderek daha popüler hale geliyor. Kahverengi yosun Undaria pinnatifida'dan çıkarılmış olan Kimarine® Wakame, tüm amino asitler artı yüksek düzeyde potasyum ve magnezyum içerir. Bu patentli deniz yosunu özütü klinik olarak cildi çevresel kirleticilere ve egzoz dumanı, sigara dumanı ve ağır metaller gibi harici tahriş edicilere karşı korumaktadır. Araştırmalar aynı zamanda cildi serbest radikal hasarına ve UVA radyasyona karşı koruyacağını gösteriyor. Anti-kirliliği ve anti-aging cilt faydaları nedeniyle, Kimarine® Wakame'yi Purifying deep detox cilt bakım rejimimizde bulacaksınız; cildinizin doğal savunmasını artırmak, sağlıklı, genç parlaklığını korumak için.

Beyaz zambak

"Parlak Işık" Madonna Lily (Lilium candidum) olarak bilinen bu yaprak dökmeyen bitki kökenli aktif bitki kök hücrelerinde koyu noktaların daha düzgün bir cilt tonusu ve daha parlak bir ten lekesi oluşmasını önlemek ve azaltmak için melanin transferini etkilediği gösterildi. Buna ek olarak Madonna Lily, hücresel yenilenmeyi yeniden üretmeye ve artırmaya yardımcı olduğu bilinen bir cilt hafifletici ve yaşlanma karşıtı cilt bakım bileşenidir. Evenly Tone çizgimiz, Madonna Lily, Bearberry, C Vitamini ve B3 vitamini (Niacinamide) bakımından zengin olan, daha parlak, daha genç görünümlü ciltler için pürüzlü cilt tonusu ve renk değişikliği hedeflemeye yardımcı olan Yoğun Cilt Aydınlatıcı Kompleksi içerir.

ZEYTİN YAĞI

Klinik çalışmalar, Zeytinyağının topik olarak uygulandığında güçlü antioksidan ve anti-inflamatuar özellikler sunduğunu göstermiştir. Ek olarak, güzel zeytin ağacının yağ, meyve ve yapraklarında bulunan en önemli aktif bileşiklerin bazılarının UV maruziyetinden kaynaklanan fotodamerjiye karşı koruma sağladığı ve antibakteriyel ve antifungal özellikleri gösterdiği keşfedilmiştir. Maksimum besleyici formüllerimiz zeytinyağının yanı sıra ek antioksidanlar ve bitki özleri ile beslenerek, cildi tahriş edici çevre unsurlarından koruyacak ve besleyecektir.

KEKLİK YAĞI

Oregano bitkisinin yapraklarından elde edilen bu güçlü yağ, antik Yunan'da yaralar, zehirli ısırıklar ve baş ağrılarının yanı sıra enfeksiyona bağlı hastalıklar ve solunum problemleri tedavisinde kullanıldı. Çin tıbbı ayrıca soğuk algınlığı, ateş, kusma, dizanteri ve sarılık için Keklik kullanmaktadır. Keklik Yağ, antibakteriyel, antifungal ve antiseptik özelliklere katkıda bulunan iki fenolik bileşik, timol ve karvakrol içerir. Klinik çalışmalar, Oregano Yağı'nın topikal uygulanmasının ciddi bakteri ve mantar sorunlarını iyileştirmeye yardımcı olduğunu ve böcek ısırığı, kızarıklık ve aşınma gibi çok çeşitli cilt problemlerinde yardımcı olduğunu göstermiştir.

Panthenol ProVitamin B5

Panthenol veya ProVitamin B5, nazik, suda çözünen bir vitamindir ve cildi derinlemesine nüfuz eder, nemini arındırarak nemlendirir, yatıştırır ve kendini iyileştirmeye yardımcı olur. Provisamin B5, nem çekerek cildi cildin içine kilitleyen nemlendirici olarak çalışır. Bu hareket, cildin korunmasına yardımcı olur, ayrıca sağlıklı kolajen ve elastini destekler. Bu cilt bakım vitamininin ayrıca, sağlıklı cilt dokusunun yenilenmesine, iltihaplanmayı azaltmasına, kaşınıklığın, kızarıklığın ve ağrının giderilmesine yardımcı olduğu, yara izi, kontakt dermatit, böcek ısırıkları ve kazıyıcıları hedef alan formüllerde yerini değiştiren bir katkı maddesi olduğu gösterildi.

PEPTİDLER

Proteinlerin yapı taşları olan amino asitler Peptidleri oluşturmak üzere bir araya getirilebilir. Son zamanlarda, bilimsel araştırma Peptides'in cildinizin genç görünümünü korumanıza yardımcı olduğunu kanıtlamıştır. Özellikle iki Peptid, Matrixyl® synthe'6® ve Argireline®, derin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltmaya yardımcı olurken, aynı zamanda sağlıklı cilt tonusu, doku ve esnekliği desteklediği gösterildi. Matrixyl® synthe'6® • Kolajeni uyarır • Sağlıklı ton ve dokuyu geliştirir • Derin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır Argireline® • Yüz kaslarının rahatlamasına yardımcı olur • Pürüzsüz cildi yükseltir • Yeni çizgiler oluşmasını önler DERMA E® bu iki güçlü Peptid'i Derin Kırışıklık Nemlendirici, Serum ve Göz Kremi bile en derin çizgileri ve kırışıklıkları görünür bir şekilde yumuşatır ve cildin esnekliğini, tonunu ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olur. Yararlı antioksidanlarla zenginleştirilmiş bu devrim niteliğindeki çift etkili ürünler, yüz kaslarını gevşetir, derin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatır ve daha sağlıklı, daha genç görünen ciltler için kollajen ve elastini destekler.

Pycnogenol®

Fransız deniz çamının kabuğundan elde edilen olağanüstü bir antioksidan olan Pycnogenol® cildin yaşına hasar veren serbest radikalleri nötrleştirmede Vitamin E'den 50 kat daha güçlü ve Vitamin C'den 20 kat daha etkili olduğu gösterildi. Bu nedenle, bu güçlü antioksidan ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi yaşlanmanın görünür bulguları ile mücadele etmeye ve azaltmaya yardımcı olur. Pycnogenol®, kılcal damar sisteminin stabilize edilmesine yardımcı olur ve cildin tahrişe direncini arttırır; bu da kırmızı, kolay tahriş olmuş, hassas cildi olan ya da rosacea ve diğer enflamatuar cilt hastalıklarının belirtilerinden muzdarip olanlar için ideal bir madde haline getirir. Buna ek olarak, Pycnogenol® dolaşımını iyileştirmek için çalışır, bu nedenle şişme veya şişmeyi azaltmaya yardımcı olur. Pycnogenol®'in yaşlanmayı önleme dahil olmak üzere cilde çeşitli avantajlarından dolayı,

SALİSİLİK ASİT

Salatalık Asit, Söğüt ağacının kabuğundan türetilir, olağanüstü bir çoklu fayda içeren beta-hidroksi asittir. Sakinleştirici ve yatıştırıcı etkilerle anti-inflamatuar bir madde olarak bilinir. Ayrıca nazik eksfoliye edici özellikleri ile bilinir. Salisilik Asit, aspirinin aktif bir bileşenidir ve birçok pürüzle mücadele cilt bakım ürününün ana bileşenidir. Salisilik Asit cilt hücrelerinin normal şekilde dökülmesine yardımcı olur ve bu nedenle gözenek tıkanıklığı olan kir, yağ ve artıkların temizlenmesini kolaylaştırır. Bu işlem yalnızca gözenekleri temizlemekle kalmaz, lekeleri en aza indirir ve kopmaları önler, bir sonraki muamele katmanının daha etkin bir şekilde nüfuz etmesini sağlar. Ek olarak, antienflamatuvar özelliklerinden dolayı, Salisilik Asit kırmızı, tahriş olmuş cildi yatıştırmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur.

ÇAY AĞACI YAĞI

Çay Ağacı (Melaleuca alternifolia) güçlü bir antibakteriyel, antifungal ve doğal antiseptiktir. Son zamanlarda yapılan çalışmalar, bu terapötik şifalı bitkileri antiviral kapasitelerle de ilişkilendirmiştir. Birkaçını söylemek gerekirse, çivi, atlet ayağı, yüzük, kafa derisi veya deri mantarları, kesikler, kazıntılar, stafilokoksik enfeksiyonlar, ağrı kesiciler, kabarcıklar, kızarıklıklar, dermatit ve egzama gibi mantar enfeksiyonları da dahil olmak üzere çok çeşitli cilt problemlerini başarıyla tedavi eder. Mükemmel bir böcek kovucu, doğal çözücü özellikleri mevcut ısırıkları böcek toksini çözerek kaşıntıyı durdurur ve ısırık alanının daha hızlı iyileşmesini sağlar. DERMA E®, üstün formülasyonlarında ilave avantajlar sağlamak için Çay Ağacı'nı E Vitamini ile harmanlar.

A VİTAMİNİ

Retinil palmitat olarak da bilinir, A Vitamini sıklıkla "cilt vitamin" olarak adlandırılır. A Vitamini bir antioksidan olmasına rağmen, daha genç, daha derindeki cilt hücrelerini ortaya çıkarmak için pul pul dökümü hızlandıran hücresel yenilenme özellikleri ile en iyi bilinmektedir. Hücre yenilenmesi ve eksfolasyon süreci boyunca A vitamini ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt düzensizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

B3 VİTAMİNİ

Niacinamide olarak da bilinen B3 vitamini, yumuşak, pürüzsüz, daha genç görünümlü ciltler için çoklu anti-aging faydaları sağlayan suda çözünür bir vitamindir. Bir klinik araştırmada, topikal olarak uygulanan B3 vitamininin, melanin üretimi için gerekli melanozomların transferini engelleyerek yaş noktalarını önemli ölçüde azalttığı gösterildi. Ayrı ayrı yapılan çalışmalarda topikal B3 vitamininin ayrıca nem muhafaza etmesine yardımcı olması ve yağ asidi ve seramid üretimini artırması cilt bariyer fonksiyonunu geliştirdiği gösterildi. Artı, B3 vitamininin hem fibrolastları hem de kollajeni uyartığı gösterildi; bu ikisi de gözle görülür bir şekilde cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur ve kırışıkların görünümünü azaltır.

C VİTAMİNİ

C vitamini, kayda değer antioksidan, cilt parlaklığı ve yaşlanma karşıtı özellikleri ile alkışlanan küresel anlamda besleyici bir besindir. DERMA E, etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için iki formdaki C vitamini, C-Ester ve Stay-C® 50 formüle eder. C-Ester (askorbil palmitat), lipid ile çözünen, dengeli bir C vitamini şeklidir ve bu antioksidan aktivitesi, Suda çözünen form, askorbik asit. Lipid çözünürlüğü faydaları güçlendirmek için hücre zarlarına nüfuz etmeyi sağlar. Askorbik asit ile karşılaştırıldığında, C-Ester sekiz kat daha yüksek Vitamin C aktivitesi sağlar ve Vitamin E gibi diğer antioksidanları geri dönüşüme katma özelliğine sahiptir. Stay-C® 50 (sodyum askorbil fosfat), vitamin C'nin bir diğer istikrarlı ve patentli formudur . Bu bileşen, oksidasyon olmaksızın zamanla etkin kalma özelliğinden dolayı geleneksel C vitamininin yararlarını da en üst düzeye çıkarır. Stay-C® 50, cildin askorbik aside karşı daha az tahriş edici özelliği ile de bilinir. Vitamin C aktivitesini en üst düzeye çıkarmak neden önemlidir? Cvitamininin kolajen sağlığını desteklediği gösterilmiştir. Kolajen cildin esnekliğinden ve sıkılığından sorumludur. Kolajen bozulduğunda ince çizgiler, kırışıklıklar ve sarkma cildi görünür hale gelir. Araştırmalar, C vitamininin cildin genç esnekliğini, dokusunu ve sıkılığını geri kazandırmak için gerçekten kollajenin uyarılmasına yardımcı olabileceğini ve böylece cildin yaşlanmanın daha belirgin belirtilerini ele aldığını gösterdi. C vitamininin ayrıca cildi aydınlattığı gösterildi; yaş ve koyu renk lekeler, pürüzlü cilt tonları, renk değişikliği ve güneş hasarı için mükemmel bir besin maddesi. Araştırmalar, Stay-C 50®'in melanin oluşumunu (koyu renk pigment) inhibe ettiğini ve yüz damlalarının görünümünü azaltarak daha eşit tonda ve daha parlak bir cilde yükseldiğini gösteriyor. Buna ek olarak, C vitamininin UV kaynaklı hasarlara karşı koruma sağladığı ve hasar görmüş cildin görünümünü iyileştirdiği gösterilmiştir. Araştırmalar, UV hasarlı cildi üzerinde topik C vitamini gösterir; pürüzsüz pigmentasyon, dokunsal pürüzlülük ve kırışıklıkları iyileştirir. C vitamini, çevreye zarar verilen cilt için mükemmel bir ek koruma ve iyileştirme çözümü sunar. Araştırmalar, UV hasarlı cildi üzerinde topik C vitamini gösterir; pürüzsüz pigmentasyon, dokunsal pürüzlülük ve kırışıklıkları iyileştirir. C vitamini, çevreye zarar verilen cilt için mükemmel bir ek koruma ve iyileştirme çözümü sunar. Araştırmalar, UV hasarlı cildi üzerinde topik C vitamini gösterir; pürüzsüz pigmentasyon, dokunsal pürüzlülük ve kırışıklıkları iyileştirir. C vitamini, çevreye zarar verilen cilt için mükemmel bir ek koruma ve iyileştirme çözümü sunar.

E VİTAMİNİ

Doğal olarak deride bulunan E Vitamini, egzama, atopik dermatit, yüzeysel yanıklar, kutanöz ülserler ve diğer enflamatuar cilt hastalıkları (Panin, Strumia ve Ursini, 2004) de dahil olmak üzere çeşitli cilt koşullarının tedavisinde klinik dermatolojide kullanılmıştır. . Topikal bir tedavi olarak, E Vitamini cildi nemlendirmeye ve cildin sağlığını iyileştirmeye yardımcı olur. Epidermisin bir fonksiyonu bariyer fonksiyonu olarak adlandırılır. Cildimiz doğal bir bariyere, suya dayanıklı bir conta ile cildi nemi tutar ve buharlaşmayı önler. Hem doğal yaşlanma süreci hem de çevresel etkiler bariyerin parçalanmasına neden olur, cildin nem kaybetmesine ve kurumasına izin verir. E vitamini cildinize nemi kilitleyerek ve dehidrasyonu önleyerek bariyer işlevini sürdürmeye yardımcı olur.

ÇİNKO OKSİT

Çinko Oksit veya ZnO, oksitlenmiş doğal çinko metalidir. Bileşik yüzyıllarca bir cilt iyileştirici ajan ve kozmetik mineral pigment olarak kullanılmış olsa da, Çinko Oksit daha yakın zamanda doğal güneş koruması ile eş anlamlı hale geldi. Çinko Oksit, FDA tarafından güvenli, etkili bir güneş koruyucu ajan olarak kapsamlı bir şekilde test edilmiş ve onaylanmıştır. UVA ve UVB spektrumunu engelleme özelliğiyle diğer tüm güneş kremi ürünlerinden daha iyi performans gösterir ve ışığı anında yansıtan ve saçarak çalışır; böylece güneşten koruma için bekleme süresi yoktur. Çinko Oksit'in olumlu faydalarına rağmen, beyazımsı görünümü ve cildi ağır hissetmesi nedeniyle engellenmiştir. Bu olumsuz özelliklere hitap etmek için üreticiler çinko oksit parçacıklarını mümkün olan en küçük boyuta kadar öğütme yollarını araştırdılar. Nanopartikül büyüklüğünde Çinko Oksit piyasaya çıktı, Insan sağlığı ve çevre güvenliği endişeleri yakında takip edildi. DERMA E, mikronize, nanopartikül içermeyen Çinko Oksitte güneş bakımında mükemmel bir denge bulmuştur. DERMA E, her zaman refahdan zevk aldığı ve asla taviz vermeyen etkili formülasyonlar için büyük beğeniyle karşılanmıştır. Mineral Çinko Oksit'in bu 'berrak' formu, kalın, beyazlatıcı bir görünüm olmaksızın, cilt üzerinde hafif ve hafif hisseden, güvenli, kimyasal-içermeyen, geniş spektrumlu UVA / UVB koruması sağlar. Kullandığımız Çinko Oksit, 200 nm'lik bir ortalama partikül boyutu ve 100 nm'de hiçbir partikül içermeyen, kaplanmamış, çok test edilmiş ve nano-içermemesi garanti edilmiştir. Nanopartikülsiz Çinko Oksit. Mineral Çinko Oksit'in bu 'berrak' formu, kalın, beyazlatıcı bir görünüm olmaksızın, cilt üzerinde hafif ve hafif hisseden, güvenli, kimyasal-içermeyen, geniş spektrumlu UVA / UVB koruması sağlar. Kullandığımız Çinko Oksit, 200 nm'lik bir ortalama partikül boyutu ve 100 nm'de hiçbir partikül içermeyen, kaplanmamış, çok test edilmiş ve nano-içermemesi garanti edilmiştir. Nanopartikülsiz Çinko Oksit. Mineral Çinko Oksit'in bu 'berrak' formu, kalın, beyazlatıcı bir görünüm olmaksızın, cilt üzerinde hafif ve hafif hisseden, güvenli, kimyasal-içermeyen, geniş spektrumlu UVA / UVB koruması sağlar. Kullandığımız Çinko Oksit, 200 nm'lik bir ortalama partikül boyutu ve 100 nm'de hiçbir partikül içermeyen, kaplanmamış, çok test edilmiş ve nano-içermemesi garanti edilmiştir.

DERMAE'Yİ SOSYAL MEDYA'DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ